O mně

O mně

Prodej, či koupě nemovitosti je pro člověka obrovský krok, který dělá maximálně párkrát za život. Proto klient potřebuje někoho, na koho se může 100% spolehnout, někoho, kdo ho bezpečně provede realitním obchodem bez starostí a nabídne mu realitní služby na nejvyšší úrovni. Bohužel stále v našem byznysu narazíte na makléře, kteří chtějí nemovitost pouze nabrat, vyinzerovat a rychle shrábnout provizi. Proto nejsem fanouškem velkých realitních korporátů, kteří zaměstnávají desítky realitních makléřů a pak nedokáží udržet kvalitu svých služeb. Z tohoto důvodu jsem založil svou službu osobního realitního makléře, kde mohu klientům poskytnout kvalitní realitní servis, za kterým si 100% stojím.

 

Jmenuji se Daniel Šroubek a realitám se aktivně věnuji již od roku 2017. Mám za sebou přes 100 úspěšných realitních transakcí, což podlé mého ale není to nejpodstatnější. Nejdůležitější je, že mě práce s nemovitostmi baví, chci ji dělat co nejlépe, a hlavně pro lidi.

 

Realitám se nevěnuji pouze jako zprostředkovatel, ale také jako investor. Byl jsem již několikrát jak v roli kupujícího, tak i v roli prodávajícího a proto vím, jaké jsou potřeby Vás, mých klientů a jak Vám poskytnout profesionální realitní služby, ať už jste strana prodávající, či kupující.

 

Zakládám si na tom, že každému obchodnímu případu je potřeba přistupovat individuálně a je nutné každému z nich věnovat dostatek času a energie. Zároveň musíte být spolehlivý, vybudovat si u klienta důvěru a provést ho realitním obchodem v klidu k jeho úplné spokojenosti.

 

Pokud potřebujete s realitami jakkoli pomoci, či jen poradit, ozvěte se mi. Budu se těšit.

Máte zájem o mé služby ? Kontaktujte mně